PROFFS MED
INSTÄLLNING SOM
GER RESULTAT

Att gå på Viskastrand är att ha den ena foten i skolan och den andra i arbetslivet.

Då måste man också ta klivet in i vuxenvärlden och ta ansvar för sig själv och sin utbildning. Det brukar de flesta tycka är skönt. När grundskolan är avklarad är det dags för något nytt. Vissa klarar det exceptionellt bra. Därför placerar sig elever från Viskastrand ofta i toppen på yrkes-SM och andra nationella mästerskap. Här är några exempel:

BILDNINGSGALAN 2017 Vinnare av "Årets trygghetspris" och "Årets pris för förbättrat resultat"
SVERIGES ÅKERIFÖRETAGS KUNSKAPSTEST 2017 Skolprovet: 1:a plats. Fordon-transport.
ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2017 ÄLVSBORG (UNG FÖRETAGSAMHET) Hantverksprogrammet - Textildesign: 1:a pris Årets Hantverk
ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2017 ÄLVSBORG (UNG FÖRETAGSAMHET) Hantverksprogrammet - Textildesign: 2:a pris Årets Hantverk
ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2017 ÄLVSBORG (UNG FÖRETAGSAMHET) Estetiska programmet - Creative Digital Media; 3:e pris Årets grafiska profil
BILDNINGSGALAN 2016 VVS- och fastighetsprogrammet: Bästa resultatutveckling.
YRKES-SM 2017 VVS- och fastighetsprogrammet: 4:e plats i kyl- och värmepumpsteknik.
YRKES-SM 2016 Karosseri & lack: 1:a plats (bilskadeteknik).
YRKES-SM 2016 El och energi: 2:a plats (elinstallation).
YRKES-SM 2016 Bygg och anläggning: 3:e plats (plattsättning).
SVERIGES ÅKERIFÖRETAG VG ÅRETS TRANSPORTSKOLA Skolprovet: 1:a plats. Fordon – transport: Anders Jonzons minne.
ÅRETS TRANSPORTSKOLA Fordon – transport: Anders Jonzons minne.
HANTVERKS-SM 2015 Textil Design: 1:a plats (Ung Företagsamhet).
ECY-CUP 2015 El och energi: 6:e plats.
YOUNG DESIGNERS COMPETITION 2014 Textil Design: 1:a plats
ECY-CUP 2014 El och energi: 3:e bästa elev.
YRKES-SM 2014 Bygg och anläggning: 3:e bästa elev (husbyggnad/snickare).
YOUNG DESIGNERS COMPETITION 2013 Textil Design: 1:a plats.
NATIONELLT YRKESPROV 2013 Fordon – Karosseri: Bästa elev (bilplåtslagare).
BRANSCHPRIS 2013 Bygg och anläggning: Branschrekommenderad skola.
ECY-CUP 2012 El och energi: Bästa klass och årets lärarpris.